fusten

Drank en sigaretten

In de basis is het verhandelen van drank en sigaretten niet afwijkend van andere producten. Een aantal klanten van 7T hebben ook voorraad liggen van deze producten waarvan de accijnzen niet zijn afgedragen. Afhankelijk van de inklaring liggen deze goederen in een Entrepot of een Accijns Goederen Plaats (AGP).

Wij hebben hiervoor aanpassingen gemaakt, dat deze producten toch in het vrije verkeer verkocht kunnen worden. 7T voegt dan automatisch de accijnskosten toe aan de orderregel. Voor deze aanpassing zijn alle accijnsrekenregels in 7T opgenomen.

Voor de drank zijn ook de verschillende inhoudsmaten van de flessen bijzonder. Soms zijn er flessen van 1 l., 75 cl., 50 cl. etc.. Ook dit kan 7T via de verschillende partijen uit elkaar houden. Aparte artikelen aanmaken is dus niet nodig.

Speciaal voor deze doelgroep kunnen zaken als accijnsgroepen, alcoholpercentage en platograden per partij vastgelegd worden.

Veel klanten die werken binnen deze branche hebben ook een douane entrepot of AGP. Lees hier meer over de douane koppeling

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid