Opleiding

Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw mensen goed met 7T kunnen omgaan, voordat 7T in gebruik wordt genomen. In de inrichtingsfase zijn al key-users bij het project betrokken en zijn procedures vastgelegd en in 7T ingericht.
Tijdens de opleidingsfase wordt natuurlijk tijd genomen om de medewerkers de werking van 7T uit te leggen, maar worden ook direct de nieuwe procedures meegenomen. In overleg met u kunnen ook korte handleidingen gemaakt worden, specifiek voor het gebruik van 7T binnen uw organisatie.
De opleidingen worden gegeven op een omgeving met geconverteerde data en volledig ingericht. Na de eerste training voor het leren van de benodigde functies van 7T, wordt al snel overgeschakeld naar de dagelijkse praktijk en mogen cursisten een deel van hun normale werk meenemen en binnen 7T uitvoeren. Niets werkt zo herkenbaar als het ingeven van een order met de eigen klanten, artikelen, prijzen, leveranciers, etc..

De basistrainingen worden gegeven in groepen van maximaal 5 cursisten per docent. Deze trainingen kunnen gegeven worden in het opleidingslokaal van 7T software in Rotterdam of bij u op locatie. Als u dat wenst kunnen wij tijdelijk een cursuslokaal bij u op locatie inrichten. Wij hebben hiervoor presentatieschermen, beamers en laptops tot onze beschikking.

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid