Overeenkomsten

Onderhoudsovereenkomst

Bij de 7T software wordt altijd een onderhoudsovereenkomst afgesloten. Deze overeenkomst biedt u kosteloos toegang tot de support van 7T voor telefonische en e-mail ondersteuning bij het gebruik van de 7T software. Als een nieuwe versie van de 7T software op de markt komt, dan wordt deze kosteloos aan u ter beschikking gesteld. U bent er dus van verzekerd dat uw software steeds wordt aangepast aan de laatste wijzigingen in bijvoorbeeld de wetgeving. Maar ook dat de software meegroeit met de steeds sneller gaande technologische ontwikkelingen. Daarnaast profiteert u altijd van de verbeteringen die door ons aangebracht zijn naar aanleiding van de opmerkingen van u en uw medegebruikers.

Maatwerkovereenkomst

Ook als de standaard software voor u op maat is gemaakt, kunt u verzekerd zijn dat dit in de toekomst blijft aansluiten op de nieuwe versies van de 7T software. Als een nieuwe versie van de 7T software geleverd gaat worden, zullen wij uw maatwerk kosteloos overbrengen naar de nieuwe versie, zodat u snel verder kunt werken met uw vertrouwde software, maar met de voordelen die de nieuwe versie u biedt.

Deponeringsovereenkomst

Bij het afsluiten van een deponeringsovereenkomst wordt de totale software in eigendom overgedragen aan een erkend deponeringsbureau. Bij bijzondere omstandigheden, zoals een eventueel faillissement van 7T software bv, krijgt u het eigendom over de programmatuur, de broncodes, de database en alle documentatie, zodat de continuïteit van uw automatisering gewaarborgd kan blijven. Omdat de 7T software gemaakt is met toonaangevende standaard programmatuur, zoals Borland Delphi, Crystal Reports en Microsoft SQL Server, kunnen vele organisaties in Nederland hierop ondersteuning verlenen.

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid