Digitaal orderpicken

Wilt u eenvoudig kunnen registreren welke goederen in welke colli zitten? En wenst u dat er niet langer goederen vergeten worden tijdens het inpakken? Maak kennis met 7T software. Met onze handterminal oplossing bieden wij u de mogelijkheid tot digitaal orderpicken. Dit zorgt voor een hogere efficiency en een beter inzicht. 7T software is uw expert in het aanbieden van branchegerichte oplossingen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Digitaal orderpicken met 7T software; hoe werkt het?

De handterminaloplossing van 7T software is méér dan alleen een digitale picklijst. Het heeft namelijk drie belangrijke kerntaken:

  • Minimaliseren van pickfouten door een controlescan van de locatie, artikelcode en/of de colli barcode;
  • Registeren van welke goederen op welke pallet of in welke collo zijn verpakt;
  • Weg scannen van de pallets en de colli’s in de (vracht)wagen of container, inclusief laadcontrole of alle colli en pallets geladen zijn. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van digitaal orderpicken met 7T software? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen u graag alles uit!

Over 7T software

7T software is al meer dan 10 jaar dé standaard in brancheoplossingen. Samen met klanten en brancheverenigingen hebben we naar hun specifieke kenmerken gekeken. Hierdoor is een zeer compleet handelspakket ontstaan waarmee we passende oplossingen kunnen bieden voor bedrijven (groot én klein) in diverse branches. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Persoonlijk contact is dan ook iets wat wij erg belangrijk vinden tijdens onze samenwerking met u. 7T software handelt het gehele proces van introductie van het systeem tot de aftersales zelf af!

Ja, ik wil meer informatie aanvragen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van digitaal orderpicken met 7T software kunt u gerust contact met ons opnemen. Daarnaast raden wij u aan onze brochures te downloaden. Hierin kunt u diverse voorbeelden en informatie over onze ERP systemen vinden.

Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen, mail of bel ons!

Een aantal van onze klanten

WG van der Zanden B.V. Neko Ship Supply B.V. Elga Mode B.V.

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid