ERP on premise

Het belangrijkste bij het aanschaffen van software is de functionaliteit. Als de functionaliteit van de software aansluit bij uw eisen en wensen, dan wordt de vraag actueel hoe u de software wilt gaan afnemen en waar de software fysiek geïnstalleerd moet worden.

Algemeen

Om te beslissen wat voor u het beste werkt, zijn er feitelijk maar 2 keuzes:

  • Wilt u de software kopen of huren
  • Waar wilt u de software laten installeren, op uw eigen netwerk (On Premise) of op een externe locatie (in de Cloud)

Hierbij zijn alle combinaties bij 7T mogelijk. Tegenwoordig wordt ook vaak de term Saas gebruik (Software as a service), dat is niets anders dan de software huren waarbij de software op een externe locatie draait.

7T biedt alle mogelijkheden en zal deze graag met u bespreken.

On premise

On premise is de tegenhanger van in de cloud. Uw 7T licentie wordt op uw eigen netwerk geïnstalleerd. Feit is dat u op uw netwerk op de zaak alles zelf moet regelen, zoals back-up, systeembeheer, beveiliging, etc.. Deze zaken worden bij werken in de cloud of bij Saas voor u geregeld. Het kan echter ook heel erg prettig zijn om zelf controle te hebben over deze zaken en niet op een service provider te hoeven vertrouwen.

Alhoewel cloud- en Saas-oplossingen meer voor gaan komen, draait het grootste deel van de 7T klanten nog steeds on premise.

Er is ook een zogenaamde hybride vorm, waarbij uw 7T licentie on premise draait, maar een constante back-up in de cloud bewaard. In geval van brand of diefstal van uw server is er helemaal niets verloren. Het is zelfs mogelijk om bij storingen in de on premise server direct over te schakelen naar de cloud situatie om zo door te werken.

Een belangrijk voordeel van on premise is dat u niet afhankelijk bent van een internetverbinding.

Bij installatie on premise kunt u nog steeds kiezen of u uw 7T licentie wilt kopen of huren.

Voor 7T maakt het niet uit waar wij onze software moeten installeren. Samen met u kiezen we de beste oplossingen en zorgen dat het werkt.

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid