pc-werker

Nieuws

7T lanceert eerste radiocommercial

7T is actief in veel branches, maar toch willen wij graag blijven werken aan onze naamsbekendheid. Daarom hebben wij de komende weken een radiocommercial draaien op Radio Rijnmond.

Lees meer

7T nu naast Europa en Afrika ook actief in Amerika!

Onze software wordt door veel bedrijven binnen Europa gebruikt. Binnenkort gaat onze eerste klant in de Verenigde Staten met 7T werken.

Lees meer

7T is nu ook lid van de Vereniging Nederlandse Chemische Warehousingbedrijven (VNCW)

Op dit moment spelen op het gebied van de gevaarlijke stoffen een aantal belangrijke zaken en internationaal is men bezig om de regels omtrent gevaarlijke stoffen gelijk te trekken. Steeds meer klanten van 7T handelen in goederen die vallen onder de kwalificatie gevaarlijke stoffen. Daarom heeft 7T allerlei voorzieningen in de software aangebracht om dit ook veilig te kunnen doen.

Lees meer

7T start ontwikkeling iPortal

De aanwezige standaards voor het digitaal uitwisselen van offerte aanvragen, offertes, inkooporders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen blijken veelal onnodig complex of beperkt te zijn. In samenwerking met een aantal bedrijven definieert 7T nu zelf een standaard. 7T wil in de toekomst hiermee nog verder gaan en ook prijslijsten, retouren, etc. gaan uitwisselen.

Lees meer

7T heeft nu ook een eBusiness integratie met het webportal van Evry-Marinelink/MTS

Naast de integratie die 7T al langer heeft met het Internet portal van Shipserv, heeft 7T nu ook een integratie met het portal van Evry-Marinelink/MTS. Het gaat hier om een digitale uitwisseling van offerte aanvragen, offertes, inkooporders, orderbevestigingen en facturen volgens het MTML 2.0 protocol.

Lees meer

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid