pc-werker

Ritplanning

Binnen 7T is het mogelijk om ritten te plannen en het transport in te kopen en door te berekenen aan de klanten binnen die rit. Na het handmatig aanmaken van de rit kunnen orders/zendingen en inkooporders in de planning van de rit worden opgenomen.

In deze ritplanning kunnen ook gedetailleerd de gegevens van de rit worden bijgehouden. Hierbij moet gedacht worden aan het transportmiddel, de chauffeur, de totale duur van het transport (start laden tot terug), laaddtijd, rijtijd en wachttijd (beide per order/zending). Dit inclusief weekend toeslag. Vanuit deze gegevens kan 7T een inkoopvoorstel maken, zodat het goedkeuren van de factuur (als deze conform de afspraken is) nog maar een formaliteit is. Ook kan 7T de kosten (plus opslag) verdelen over de verkooporders. Als u besluit om het transport niet door te berekenen geeft dit u wel een mogelijkheid om de kosten wel op een zending/order te zetten, waardoor de nettomarge op de order/klant beter inzichtelijk is.

Heeft u een eigen transportdienst of zijn de financiële zaken minder van belang, dan is de eigen transportdienst meer iets voor u.

Lees meer over de logistieke oplossing voor een eigen transportdienst

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid