creditcard

Balieverkopen (en groothandel)

Speciaal voor orders die aan de balie worden ingevoerd, heeft 7T een kassa-/baliemodule ontwikkeld. Deze baliemodule werkt ook met een simpele barcodescanner. Alle producten worden in de baliemodule netjes per artikel bij elkaar geteld. Fouten bij het scannen of de invoer kunnen snel gecorrigeerd worden.

Achter de schermen is de balieorder identiek aan een “normale” order. Het omzetten van contant naar rekening of de order aan de balie invoeren en toch via het normale ordertraject (picklijst, pakbon, factuur) laten lopen is allemaal mogelijk.

Zonder keuze voor een klant beschouwt 7T de order voor de balieklant en pakt de standaard prijzen. Als een bekende klant wordt geselecteerd worden ook in de baliemodule de prijsafspraken gebruikt die met de klant zijn afgesproken.

Bij het verkopen van artikelen die besteld of bezorgd moeten worden is het ook mogelijk om via de baliemodule de aanbetaling te regelen. De klant krijgt dan een factuur voor de aanbetaling en een orderbevestiging voor de hele order. Bij de levering kan dan een factuur gemaakt worden voor het resterende bedrag.

Voor meer informatie

Klanten met deze oplossing zijn o.a.:

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid