Opzet & Techniek

7T is modern en geavanceerd. U ziet een moderne, prettige gebruikersinterface en achter de schermen schuilen krachtige technieken en wordt gebruik gemaakt van de beste ontwikkelingstools die er zijn. Daarnaast hebben wij gekozen voor een modulaire opzet, zodat u zelf uw 7T pakket kunt samenstellen.

Lokaal netwerk of het Internet

7T werkt op basis van de zogenoemde client-servertechniek en is daardoor uitermate geschikt voor het gebruik op uw lokale netwerk, maar ook op gebruik via het Internet. In overleg met u, uw webdesigners en/of uw reclamebureau, kunnen wij delen van uw pakket via het Internet beschikbaar maken. Op die manier kunt u bijvoorbeeld actuele informatie opvragen vanuit uw hotel tijdens een zakenreis, of kunnen geautoriseerde klanten prijzen opvragen of orders invoeren. Maar ook het direct opvragen van informatie tijdens een gesprek met een klant of leverancier behoort tot de mogelijkheden.
Vanzelfsprekend beschikt de 7T software over de benodigde koppelingen met standaard pakketten als Microsoft Word en Excel en over fax en e-mail faciliteiten.

Techniek

7T is gebouwd op Microsoft SQL Server. Alle businessrules van uw bedrijf zijn in deze database opgenomen. Het voordeel voor u is, dat het daardoor niet uitmaakt of een order is ingevoerd, is ingelezen uit Excel, is binnengekomen van een website of via een internet portal. De order voldoet altijd aan dezelfde eisen, anders wordt hij niet door 7T geaccepteerd.

Alle rapporten, maar ook alle bonnen als offertes, inkoopbestelbonnen, pakbonnen, facturen etc. zijn opgezet met Crystal Reports en daardoor makkelijk voor u of door ons aan te passen aan uw wensen.

Klik hier als u meer wilt weten over de door ons gebruikte ontwikkelsoftware

Schaalbaarheid Branchepakketten

7T is qua functionaliteit en prijs zo opgezet dat het toepasbaar is voor grote, maar ook voor kleine bedrijven. Samen met onze klanten zijn wij altijd op zoek naar organisaties die net iets meer nodig hebben dan een ander standaard pakket kan bieden. Samen met een klant, een branchevereniging of zelfs een groep potentiële klanten wordt een standaard branchepakket afgeleid van onze standaard modules. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat u altijd verzekerd bent van een pakket dat met de veranderingen in úw markt meegroeit. Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Modulair

Door de modulaire opzet kunt u uw 7T pakket zelf samenstellen. Alle modules sluiten naadloos op elkaar aan. Dit betekent dat als u kiest voor een gefaseerde invoering, u op een later tijdstip, zonder verlies aan informatie, modules kunt toevoegen aan uw pakket.

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid