Referenties - Beheer voorraad derden

Amsterdam Warehouse Company B.V.

Amsterdam Warehouse Company B.V.

 

Bij Amsterdam Warehouse Company vervoeren zij goederen niet simpelweg van A naar B of doen alleen aan order picken. Nee, zij helpen uw bedrijf letterlijk én figuurlijk vooruit en laten het groeien. Inmiddels leveren zij voor hun klanten, ondersteund door de software van 7T, dagelijks naar tientallen adressen door heel Europa. Zij hebben opslagcapaciteit voor 5.000 pallets en zij groeien in een snel tempo. Om de warehouse activiteiten uit te breiden en zelfstandig te laten groeien van Peeters Vervoercentrale hebben zij gekozen voor een nieuwe identiteit: Amsterdam Warehouse Company ondersteund door de software van 7T.

Trefwoorden: Beheer voorraad derden, Douane, Handheld, AGP, Accijns

Lees meer op de website

Klevenberg Shipping Center B.V.

Klevenberg Shipping Center B.V.

 

Al sinds 1898 is Klevenberg een belangrijke speler in de Rotterdamse haven. Vanuit het moderne magazijn worden dagelijks vele schepen over heel Europa bevoorraad. 
In de laatste decennia is Klevenberg uitgegroeid tot een totaalleverancier voor de scheepvaart. Dus Klevenberg is er niet alleen voor scheepsbevoorrading, maar ook voor het beheren van spareparts en het uitvoeren van logistieke dienstverlening. Samen met 7T zijn een aantal jaar geleden alle systemen vervangen door één 7T oplossing. In combinatie met de 7T barcodescanoplossing voor het magazijn is Klevenberg klaar voor de toekomst.

Trefwoorden: Beheer voorraad derden, Handheld, Douane

Lees meer op de website

Neko Ship Supply B.V.

Neko Ship Supply B.V.

 

Met kantoren in Rotterdam en Algeciras is Neko een belangrijke leverancier van maritieme dienstverlening aan scheepseigenaren, scheepsmanagers en cateraars. Daar hoort bij het leveren van allerlei producten aan vrachtschepen, cruiseschepen en (mega)jachten, maar ook het beheren van de voorraad aan spare parts. Deze spare parts zijn al eigendom van de rederij en moeten op aanvraag binnen korte tijd, waar dan ook ter wereld geleverd kunnen worden. Net als de automatisering van de handel, wordt ook het beheer en het transport van de spareparts geregeld met de software van 7T.

Trefwoorden: Beheer voorraad derden, HandHeld, Douane

Lees meer op de website

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid