Referenties - Groothandel - Service

Datema Delfzijl B.V.

Datema Delfzijl B.V.

 

In een wereld met steeds strenger wordende veiligheidsregels zorgt Datema voor alle veiligheids- en navigatievoorzieningen aan boord van schepen. Dit doen zij samen met rederijen voor bestaande schepen, maar ook in samenwerking met scheepswerven voor nieuwbouw schepen. Datema is opgericht in 1955 en heeft zich sindsdien ontwikkeld van leverancier van zeekaarten en nautische boeken tot een moderne totaalleverancier op het gebied van veiligheid en navigatie. Met vestigingen in Delfzijl en Rotterdam loopt Datema voorop bij de verspreiding van digitale zeekaarten. Hun eigen ontwikkelingsafdeling heeft producten ontwikkeld als Chartplanner (route planningstool met vertaling naar benodigde kaarten) en ENCTrack (pay-as-you-sail), waarmee men prijzen, zoals de HME Maritime Innovation Award 2009, heeft gewonnen.

Voor alle activiteiten van de levering van veiligheidsmaterialen, zeekaarten, medicijnen, etc. tot aan dienstverlening als kompasstellen, keuren van veiligheidsmaterialen, etc. vertrouwt Datema al vele jaren op de software van 7T.

Trefwoorden: Groothandel, Projecten/Dienstverlening, Meerdere vestigingen, Scheepvaart

Lees meer op de website

Neko Industries

Neko Industries B.V.

 

NeKo is al ruim 10 jaar een begrip in Nederland en ver daar buiten als het gaat om de levering van technische materialen, scheepsbenodigdheden en proviand.
De relatief nieuwere tak NeKo Industries heeft de ambitie om een van de sterkste spelers te worden in haar markt, niet op de scheepvaart gericht, maar juist op alle bedrijven aan de vaste wal. Op een eigen testfaciliteit worden sterktetests uitgevoerd om zo trekkracht van kabels te kunnen certificeren.

Trefwoorden: Groothandel, Certificaten

Lees meer op de website

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid