Software huren

Het belangrijkste bij het aanschaffen van software is de functionaliteit. Als de functionaliteit van de software aansluit bij uw eisen en wensen, dan wordt de vraag actueel hoe u de software wilt gaan afnemen en waar de software fysiek geïnstalleerd moet worden.

Algemeen

Om te beslissen wat voor u het beste werkt, zijn er feitelijk maar 2 keuzes:

  • Wilt u de software kopen of huren
  • Waar wilt u de software laten installeren, op uw eigen netwerk (On Premise) of op een externe locatie (in de Cloud)

Hierbij zijn alle combinaties bij 7T mogelijk. Tegenwoordig wordt ook vaak de term Saas gebruik (Software as a service), dat is niets anders dan de software huren waarbij de software op een externe locatie draait.

7T biedt alle mogelijkheden en zal deze graag met u bespreken.

Huren

Met huren weet u waar u aan toe bent. Voor de gekozen 7T licentie wordt een vast bedrag aan huur per maand afgesproken en een meer/minder bedrag per gebruiker. Op elk gewenst moment kunt u het aantal gebruikers of onderdelen van de licentie aanpassen.

Een voordeel van huren is dus de flexibiliteit en overzichtelijkheid van de kosten. Als u veel werkt met wisselende aantallen werknemers, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden, dan kan het handig zijn om voor een bepaalde periode wat extra users of bepaalde modules erbij te huren.

Bij een aanschaf op huurbasis kunt u nog steeds kiezen om in de cloud te werken of on premise.

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid