Wie zijn wij?

7T software bv is in 2002 in Rotterdam opgericht, door 7 mensen. Sinds die tijd zijn een groot aantal bedrijven door ons geautomatiseerd. Veel van onze klanten zijn bij ons terecht gekomen via mond-tot-mond reclame. Desondanks hebben wij in Nederland klanten van Delfzijl tot Breskens en van IJmuiden tot aan Sittard. Veel van onze klanten hebben vestigingen in andere landen en zo zijn wij actief in veel landen binnen Europa, Afrika en Amerika.

Onze naam

De 7 in 7T software is natuurlijk een verwijzing naar de 7 oprichters. Ondanks dat wij een Nederlands bedrijf zijn, spreken wij onze naam uit in het Engels. 7T software wordt dan uitgesproken als Seventy software.

Ons motto

Onze klanten zijn blijkbaar zo tevreden, dat zij hun ervaringen graag delen. Het uitgangspunt dat wij hanteren is volgens ons heel simpel: Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Een simpele stelling, maar blijkbaar lang niet zo vanzelfsprekend.

Persoonlijk contact

Bij 7T handelen wij het hele proces van de introductie van de software tot de aftersales zelf af. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf krijgt u één of twee projectleiders toegewezen. Deze projectleider is gedurende het hele traject van de introductie van de software tot en met het live gaan, maar ook daarna, uw aanspreekpunt.

Automatiseren is mensenwerk

Door het automatiseren van een breed scala aan soorten bedrijven in allerlei branches hebben onze projectleiders en consultants een grote expertise opgebouwd. Door deze expertise, gecombineerd met veel ervaring, durf ik ons team met recht een topteam te noemen.

 

Een topteam, dat ook graag voor u klaarstaat!

Cor Lindeboom
Algemeen Directeur

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid