Partners

Escrow4all

Escrow4all

Escrow4all biedt full-service escrow diensten aan organisaties die serieus en professioneel omgaan met IT-risico management vraagstukken. Als onafhankelijke derde partij waakt Escrow4all over bedrijfskritische activa zoals broncode van software. De maker behoudt het intellectueel eigendom terwijl gebruikers extra zekerheid krijgen middels een geconditioneerd gebruiksrecht. Ten behoeve van haar klanten heeft 7T Software met Escrow4all een mantelovereenkomst afgesloten. Escrow4all zorgt ervoor dat de broncode van 7T Software periodiek ververst wordt en na een verificatie veilig wordt opgeslagen. Klanten kunnen eenvoudig als ‘escrow begunstigde’ deelnemen aan deze escrow regeling.

Lees meer op de website

Visma - Accountview

Visma - Accountview

Accountview produceert sinds 1987 financiele software. Een aantal jaar geleden is Accountview overgenomen door Visma, die Accountview gewoon als product blijft voeren. Klanten van 7T zetten Accountview versie Business of versie Team vooral in voor de financiële modules. 7T heeft met Accountview net als met Multivers van Unit-4 en Exact Globe van Exact een zeer uitgebreide integratie.

Lees meer op de website

escrow4all

Softpak - Customs Declaration System

7T werkt met Softpak samen op het gebied van de douane aangiftes. De aangiftes worden door 7T geheel voorbereid en dan via het Customs Declaration System van Softpak naar de douane gestuurd. Softpak print direct na een bericht van de douane de juiste documenten en geeft de ontvangen nummers (MRN) door aan 7T, waar deze bij de aangifte worden opgeslagen. Zo ontstaat een waterdicht systeem van ontvangsten en leveringen, dat door de douane goed te volgen is. 7T kan zo samen met Softpak alle bekende aangiftes als NCTS, AGS Import, Sagitta Uitvoer, PLDA en EMCS afhandelen.

Lees meer op de website

Genova Consultancy

Genova Consultancy - TIA A3

Genova Consultancy is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopadviezen. Van oorsprong wordt dit gedaan in de (sport)kledingbranche, maar men heeft inmiddels ook bewezen dat de gehanteerde principes ook in andere branches toepasbaar zijn. 7T heeft zelf al redelijk uitgebreide inkoopadviezen, die werken met minimale en maximale voorraden per maand, ondersteund met formules om te adviseren om de minimale en/of maximale voorraad aan te passen.
Sommige bedrijven willen echter meer zaken in het inkoopadvies laten meewegen, zoals trends, verkoopforecasts, Winner/Loser bepaling, etc.. Voor deze klanten heeft 7T een koppeling met TIA A3 gemaakt. 7T levert de benodigde informatie aan, waarna TIA A3 alle informatie verwerkt en omzet in inkoopadviezen. Vanuit deze adviezen kunnen inkooporders worden gegenereerd, die aan 7T worden aangeboden.

Lees meer op de website

Transsmart

Transsmart

Met 7T kunt u allerlei zaken regel op het logistieke gebied, zoals het plannen van transporten, het plannen van ritten, etc.. Maar het laatste stukje, om de pakketten of de pallets daadwerkelijk bij de klant te krijgen, is lastiger. Veel vervoerders hebben hun eigen systemen en koppelen met al deze vervoerders is bijna niet te doen. Daarom hebben wij gekozen voor Transsmart. Door te koppelen met Transsmart hebben onze klanten direct de beschikking over 300 aangesloten vervoerders. Met één druk op de knop in 7T wordt de vervoerder op de hoogte gesteld van uw zending en worden de, door de vervoerder voorgeschreven, labels afgedrukt. Dagelijks worden zo 100.000 pallets via Transsmart over de hele wereld verzonden. Door de mogelijkheden van Transsmart kunnen uw klanten via Track&Trace hun pakketten gedurende het hele proces ook nog blijven volgen. 7T en Transsmart vullen elkaar dus prima aan!

Lees meer op de website

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid